Keittiöt

Keittiön uusiminen lähtee suunnittelusta

Ihan aluksi tarvitaan keittiön mitat ja asiakkaan toiveet. Tämän jälkeen keittiöstä tehdään 3D-kalustemallinnusohjelmalla kuvat. Tähän päästäkseen on muutama eri lähestymistapa:

Asiakas voi laittaa sähköpostilla pohjakuvan ja/tai kuvia keittiöstä mittojen kanssa sekä toiveita millaisen keittiön haluaisi.
Suunnittelija voi tulla käymään asiakkaan luona ottamassa mitat keittiöstä ja samalla keskustellaan, millaisen keittiön asiakas haluaa ja/tai millaisia muutoksia on toiveissa entiseen verrattuna.
Asiakas voi tulla käymään esittelytiloissamme mittojen kanssa, jolloin samalla voidaan katsoa materiaaleja (ovimalli, työtasot, altaat jne). Suunnittelua varten kannattaa varata aika ennalta.
Image
Image

Kalusteiden rungot

Kalusteiden runkojen materiaalina käytämme 16mm:n melamiinipintaista lastulevyä (M1-luokka). Tilaamme runko-osat valmiina komponentteina ja kasaamme ne valmiiksi kalusteiksi Juuassa. Pääosin kysyntää on valkealle rungolle, mutta sävyrunkojakin kysytään ja toimitetaan silloin tällöin.

Työtasot

Työtasoksi voidaan laittaa korkeapainelaminaattitaso tai massiivilaminaattitaso, puutaso, kivitaso tai keraaminen. Jos haluat keittiön tasot teräksestä, sekin onnistuu. Työtasoissa on valmiiksi kulma- ja liitoskoneistukset. Lisäpalveluna teemme liesi- ja allasaukot valmiiksi sekä kiinnitämme altaan.

Ovimateriaalit

Oven materiaali voi vaikuttaa hintaan paljonkin. Meillä eniten myyty ovi on maalattu mdf-ovi. Malleja on paljon erilaisia samoin kuin sävyjä eri kiiltoasteilla. Lisäksi löytyy melamiiniovia ja kalvo-ovia erilaisilla kuoseilla. Viilu-, kehys- ja massiivipuuovia mm. tammena ja koivuna eri sävyillä. Alumiinikehäovia ja laminaattiovia.

Välitilat

Välitilaan voimme tarjota välitilalevyä, joka on nopea asentaa ja helppo pitää puhtaana. Vaihtoehtoina laminaatti-, komposiitti- tai seinävinyylilevy. Lisäksi on komposiitista ja alumiinista valmistettua Iisi-Laattaa. Voimme myös tarjota välitilalaseja kirkkaana, taustamaalattuna tai kuviolla sekä välitilan teräslevyä tai kiveä.

Keittiön altaat

Allasvaihtoehtoja on monenlaisia niin altaiden määrän kuin materiaalin ja värin suhteen. Allas voidaan kiinnittää (työtason materiaalista riippuen) tason päälle, huullokseen tai alle. Hanan toimitukseen mukaan liittämällä saat samalla kertaa altaaseen sopivan mallin ja sävyn.

Image
Image

Vetimet

Vetimellä saa muutettua keittiön ilmettä hyvinkin paljon ja vaihtoehtoja erilaisin mallein ja sävyin on todella paljon.

Valot ja pistorasiat

Valot, pistorasiat ja kodinkoneet voi tilata myös meidän kauttamme ja toimitamme ne samassa paketissa kalusteiden kanssa.

Tarjous

Kuvien pohjalta tehdään asiakkaalle kalusteista tarjous. Hintaan vaikuttavat materiaalit ja työt. Me toimitamme aina kalusteiden rungot valmiiksi kasattuina.

Laatikostoissa on laatikot ja etusarjat valmiiksi paikoilleen asennettuina. Ovellisten kaappien rungot ovat kasattuja ja mahdolliset mekanismit on kiinnitetty valmiiksi, mutta ovet toimitetaan erillään välttyäksemme kuljetusvaurioilta.

Työtasot ja välitilalevyt ovat määrämittaisia, ellei ole erikseen muuta sovittu.

Image
Image

Kalusteiden toimitus

Kalusteiden toimitus sovitaan asiakkaan toivomalla tavalla. Meiltä voi käydä itse noutamassa kalusteet tai tuomme ne kotiin ja tarvittaessa kannamme sisälle asti.
Kalusteet voi tilata asennettuna, jolloin hoidamme asennuksen puolestanne.

Asennus ei sisällä sähkö- ja putkitöitä, ellei niistä ole sovittu erikseen. Teemme myös ”Avaimet käteen” asennuksia.

Nämä ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi niin, että hoidamme vanhojen keittiön kalusteiden purkamisen ja poisviennin, asennamme uudet kalusteet ja hoidamme myös sähkö- ja putkityöt yhteistyöyritysten kanssa. Lisäksi teemme kirvesmiehen töitä (katot, seinät, lattiat) ja jos haluat, voimme hoitaa myös loppusiivouksen. Kts. lisää kohdasta Remontointi.

Keittiöreferenssit

Olemme toteuttaneet keittiöitä yli kymmenen vuoden ajan. Käy katsomassa kuvia toteutuneista kohteista.

PSL J. Räsänen

Osoite
Joensuuntie 311
83900 Juuka

Y-tunnus: 2262002-4
Sosiaalinen media
Image
$app = JFactory::getApplication(); $menu = $app->getMenu(); $id_of_your_active_menu = $menu->getActive()->id; echo $id_of_your_active_menu;