Kylpyhuoneet ja WC

Kylpyhuoneen ja WC:n remontti

Teemme kokonaisvaltaisia kylpyhuoneremontteja vanhan kylpyhuoneen purkamisesta laatoitustöihin ja kalusteisiin. Yhteystyöyritysten kautta kylpyhuoneisiin saadaan toteutettua myös lvi- ja sähkötyöt.


Kylpyhuoneremontti kestää karkeasti arvioiden noin 2-5 viikkoa. Aikatauluun vaikuttaa mitä kaikkea uusitaan ja tietenkin kylpyhuoneen koko.

Image

Kalusteet kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneeseen voimme toimittaa kalusteiden lisäksi myös laatat, suihkuseinät, kattopaneelit jne. Kalusteiksi kannattaa valita hyvin kosteutta kestävät kalusteet.

Altaat

Allasmateriaalina valumarmorin lisäksi löytyy myös muita vaihtoehtoja (posliini, teräs, massiivimateriaalit kuten Durat). Allashanan valitset kätevästi altaaseen sopivaksi ja jos ei halua perinteistä peilikaappia, erilaisia peilejä on tarjolla valolla tai ilman.

Kylpyhuoneeseen tai wc:hen valumarmoritasoallas on suosittu ja malleja löytyy erilaisia. Allas voi olla myös tasoon upotettava tai malja-allas, johon mukaan tasoksi käy samat materiaalit kuin keittiössä.

PSL J. Räsänen

Osoite
Joensuuntie 311
83900 Juuka

Y-tunnus: 2262002-4
Sosiaalinen media
Image
$app = JFactory::getApplication(); $menu = $app->getMenu(); $id_of_your_active_menu = $menu->getActive()->id; echo $id_of_your_active_menu;